Вступ

Корпорація «МіТек Індастріз» (MiTek Industries, Inc.) та її дочірні підприємства та афілійовані особи (далі – «МіТек», «Компанія», «ми», «нас», «наш») поважає вашу приватність та має твердий намір охороняти та захищати вашу приватність у зв’язку зі збором персональної інформації. Ця Політика конфіденційності містить важливу інформацію щодо її практики в області збереження конфіденційності та вибору, пропонованого нею особам щодо їхньої персональної інформації. Якщо ви надаєте нам персональну інформацію, ви тим самим повідомляєте про те, що ви ознайомилися з практикою у сфері збереження конфіденційності, що узагальнена в цій Політиці конфіденційності, повністю зрозуміли та приймаєте її.

Область застосування

Ця Політика конфіденційності поширюється на збирання та використання нами персональної інформації, яку ми можемо отримувати безліччю шляхів, у тому числі за допомогою: використання вами цього сайту та сайтів, що зазначені в Додатку А (разом — «Сайти», а кожен окремо — «Сайт»); інформації, отриманої у зв’язку з придбанням вами продукції або послуг або придбанням нами продукції або послуг у вас; інформації, отриманої у зв’язку з вашою заявкою про прийняття на роботу або трудовими відносинами; інформації з подій, які ви відвідуєте; наших мобільних додатків.

Види даних, які ми збираємо

Використовуючи термін «персональна інформація» у цій Політиці конфіденційності, ми маємо на увазі інформацію, що встановлює або може використовуватися для встановлення особи. Персональна інформація не включає інформацію, що була анонімізована або деідентифікована, а у деяких випадках — інформацію, що є загальнодоступною.

Ми можемо збирати персональну інформацію: у вас (наприклад, коли ви замовляєте товар або послугу, заповнюєте форму, зв’язуєтеся з нами, реєструєте обліковий запис, надаєте заявку про прийняття на роботу або підписуєтеся на інформаційну розсилку); у вашого роботодавця; із загальнодоступних джерел інформації; а також за допомогою автоматичних засобів, коли ви переглядаєте або використовуєте нашу продукцію або послуги на будь-яких Сайтах або взаємодієте з розміщеною нами онлайн-рекламою.

Далі наведені приклади видів інформації, яку ми збираємо у вас, та способів використання такої інформації.

Реєстрація облікового запису — ми можемо збирати дані про ваше ім’я та контактну інформацію, коли ви створюєте обліковий запис. Ми також збираємо інформацію, пов’язану з діями, які ви виконуєте після входу до облікового запису. Наш законний інтерес полягає у наданні нашим користувачам функцій, що пов’язані з обліковим записом. Облікові записи можуть використовуватися для відстеження замовлень, запитів до служби підтримки, [вкажіть інші цілі облікових записів].

Аудіо- та відеозаписи — ми можемо збирати аудіо- та відеоінформацію, яку ви надаєте, що фіксується нашими камерами спостереження на нашій території або під час телефонних дзвінків до служби підтримки. Використання записів, що були надані вами, здійснюється з вашого дозволу. Наш законний інтерес полягає в забезпеченні безпеки нашого майна та якості нашої продукції та послуг.

Інформація про клієнта — ми збираємо дані про ім’я та контактну інформацію наших клієнтів та їхніх працівників, з якими ми можемо спілкуватися. Ми можемо обробляти цю інформацію з метою виконання контракту, що укладений між нами та клієнтом. Наш законний інтерес полягає також у зверненні до наших клієнтів та спілкуванні з ними з питань звичайного керування господарською діяльністю, наприклад, проектами, послугами та виставленням рахунків.

Підтримка клієнтів/зворотний зв’язок — якщо ви надаєте нам відгук або звертаєтеся до нас для отримання підтримки, ми збираємо дані про ваше ім’я, адресу електронної пошти, а також інші матеріали, що ви надсилаєте нам, для надання відповіді. Якщо ви звертаєтеся до нас для отримання підтримки, ми також можемо попросити вас надати інформацію про ваш комп’ютер або проблеми, які ви намагаєтеся вирішити. Наш законний інтерес полягає в отриманні ваших відгуків або проблемних питань та реагуванні на них. За деяких обставин ми можемо обробляти таку інформацію з метою виконання укладеного з вами контракту.

Інформація про відстань — під час користування нашими Сайтами або мобільними додатками, ми можемо збирати дані про ваше місцезнаходження з GPS, Wi-Fi та/або стільникових технологій на вашому пристрої з метою визначення місцезнаходження. Наш законний інтерес полягає в розумінні наших користувачів та наданні індивідуально налаштованих послуг. У деяких випадках використання нами інформації також здійснюється на основі вашого дозволу на надання інформації про геолокацію.

Взаємодія в мережі Інтернет — під час користування нашими Сайтами та послугами, що надаються за допомогою Сайтів, ми можемо автоматично збирати інформацію за допомогою файлів cookie та аналогічних технологій, як-от:

  • тип браузера та операційної системи;
  • переглянуті сторінки сайтів;
  • натиснені посилання;
  • IP-адреса;
  • місце, з якого здійснений доступ до нашого сайту;
  • дата та час відвідування нашого сайту;
  • Інтернет-провайдер;
  • сайт, який був відвіданий до переходу на наш Сайт;
  • кількість посилань, натиснених на сайті;
  • сторінки, які були переглянуті на сайті;
  • певні пошуки/запити, що були здійснені за допомогою нашої продукції та/або сайту (сайтів); та
  • ідентифікатори мобільного пристрою, як-от IMEI та ID пристрою.

Наш законний інтерес полягає в ефективній роботі сайту, моніторингу мереж та відвідувачів наших сайтів. Якщо це вимагається законодавством, ми використовуємо файли cookie та аналогічні технології відстеження третіх осіб за наявності згоди.

Мобільні пристрої — для користувачів наших мобільних додатків ми можемо використовувати аналітичне програмне забезпечення. Таке ПО може фіксувати таку інформацію, як-от дані про те, наскільки часто ви користуєтеся додатком, про події, що виникають у межах додатку, загальні дані про використання, ефективність роботи та дані про джерело завантаження додатку. Наш законний інтерес полягає у встановлені особи унікальних відвідувачів та розумінні того, як користувачі взаємодіють з нами на мобільних пристроях.

Інформаційна розсилка — якщо ви підписуєтесь на одну або декілька наших розсилок, необхідно вказати адресу електронної пошти або поштову адресу. Якщо ви отримуєте від нас інформаційну розсилку, ми можемо використовувати певні інструменти для фіксування даних щодо того, коли ви відкриваєте повідомлення, чи натискаєте ви на якісь посилання або банери, які воно містить, та чи робите ви покупки. Наш законний інтерес полягає у наданні інформації про нашу продукцію та послуги та розумінні того, як ви взаємодієте з нашими повідомленням, що надіслані вам. В деяких обставинах збір нами інформації здійснюється з вашого дозволу.

Онлайн-дошка повідомлень  — якщо ви користуєтеся дошками повідомлень, наданими нами або іншими особами, будь-яка надана вами інформація може збиратися та використовуватися іншими особами. Ми не зобов’язані контролювати ці загальнодоступні дошки повідомлень та не беремо на себе відповідальності за безпеку або конфіденційність інформації, що розміщена на таких дошках. Використання нами вашої інформації, розміщеної на дошках повідомлень, здійснюється з вашого дозволу.

Розміщення замовлення — ми збираємо дані про ваше ім’я, адресу для виставлення рахунків, адресу доставки, адресу електронної пошти, номер телефону та номер кредитної картки, коли ви розміщуєте замовлення. Ми використовуємо вашу інформацію, щоб виконати договірний обов’язок із надання продукції або послуги.

Трудові відносини — якщо ви відповідаєте на оголошення про прийом на роботу або стаєте працівником, ми збираємо персональну інформацію, що необхідна для обробки вашої заявки або виконання нашого трудового договору. Вона може включати, з-поміж іншого, ІПН, дату народження та — у деяких країнах — вашу релігійну приналежність. Ми можемо збирати історичні дані про освіту або попередню роботу для оцінки вас як претендента на посаду або дані про ваш банківський або кредитний рахунок для здійснення оплати або компенсації. В деяких місцях ми можемо збирати алгоритм зі сканера відбитків пальців або біометричну чи аналогічну інформацію для виконання нашого трудового договору. Використання працівником систем компанії також може підлягати моніторингу для цілей безпеки. Ми також можемо встановити відеоспостереження на місці для цілей безпеки.

Інформація про заявку про прийняття на роботу може збиратися нами безпосередньо через Сайт, особисто або електронною поштою. Якщо ви є резидентом штату Каліфорнія (США), ознайомтеся також з «Каліфорнійською заявою про збір персональної інформації для претендентів на робоче місце», що розміщена на сторінці вакансій Сайтів, яку також можна знайти тут.

Ми використовуємо інформацію про поточних працівників для виконання нашого трудового договору або очікуваного трудового договору з вами. В деяких випадках законодавство також зобов’язує нас збирати інформацію про наших працівників. Наш законний інтерес також полягає у використанні вашої інформації з метою ефективного кадрового забезпечення та діяльності трудового колективу.

Як ми використовуємо та обробляємо персональні дані

На додаток до вищезазначених цілей, Компанія може збирати персональну інформацію з безлічі причин.

Інформація, яку ми збираємо у журналах користування або веб-серверів, допомагає нам: управляти відвідуваними вами Сайтами; аналізувати користування Сайтами; допомагати нам у наданні продукції та послуг, які ви купуєте; захистити наші Сайти та їх контент від неналежного використання; та покращити взаємодію з користувачем.

Ми можемо використовувати персональну інформацію у наших внутрішніх ділових цілях, які можуть включати, наприклад, здійснення угоди з вами. Ми також можемо використовувати цю інформацію, щоб зв’язуватися з вами з різноманітних ділових причин, наприклад, для того, щоб:

  • рекламувати нашу продукцію та послуги або відправляти інформаційні листи;
  • налаштовувати обліковий запис користувача;
  • зв’язуватися з вами від імені наших афілійованих компаній або зовнішніх ділових партнерів для надання пропозицій, що можуть вас зацікавити;
  • запитувати про ваш досвід взаємодії з нашою компанією, Сайтами або нашими продуктами та послугами;
  • захистити від можливих шахрайських операцій або виявляти їх;
  • визначати ефективність нашої реклами;
  • дозволити реєстрацію в «МіТек Універсіті» (MiTek University); та
  • керувати Сайтами, оцінювати трафік на наших Сайтах, підтримувати та покращувати роботу Сайтів та послуг, а також аналізувати тенденції в цілому.

Ми також можемо використовувати статистику користування Сайтами та продукцією для розвитку й вдосконалення продукції.

Коли ви розміщуєте рекламу на нашому Сайті щодо обладнання, яке ви бажаєте продати, ми можемо попросити надати контактну інформацію (ім’я та адреса електронної пошти) для отримання можливості зв’язку через Сайт стосовно вашої реклами.

Ми робимо висновки із зібраної нами персональної інформації та використовуємо такі висновки у тих самих цілях, в яких збиралася інформація.

Коли ви користуєтеся нашими Сайтами та в інших спосіб надаєте нам персональну інформацію, ви визнаєте та погоджуєтеся з тим, що ми будемо використовувати таку інформацію у власних ділових та юридичних цілях, що викладені вище.

Як ми передаємо персональні дані

Ми можемо надавати вашу персональну інформацію афілійованим компаніям або третім особам, що залучені нами для допомоги у досягненні наших внутрішніх ділових цілей, таким як постачальники послуг електронної пошти, провайдери хостингу платформ, платіжні оператори, продавці, постачальники допомоги працівникам, консультанти, ділові партнери та інші постачальники продукції та послуг, що діють від нашого імені. Це може бути необхідним для: підтримки пропонованої нами продукції та послуг, виконання угоди з вами, виконання наших правових обов’язків перед постачальниками контенту та технологій, якщо це необхідне в зв’язку з передачею активів компанії, або якщо ми вважаємо це необхідним для захисту наших прав або майна. Ми вимагаємо від будь-якої третьої особи або афілійованої особи, що працює з вашою персональною інформацією або здійснює до неї доступ, використовувати таку інформацію відповідно до наших обов’язків за цією Політикою конфіденційності.

Якщо інша компанія придбає або планує придбати нашу компанію, бізнес або активи, ми передаємо інформацію такій компанії, зокрема на етапі переговорів.

Ми можемо також розкривати персональну інформацію, якщо це необхідно для дотримання норм законодавства, наприклад, для виконання повістки або іншого правового процесу, або коли ми обґрунтовано вважаємо, що розкриття є необхідним для захисту наших прав, захисту вашої безпеки або безпеки інших, розслідування шахрайства або для відповіді на запит урядового органу.

Ми можемо розкривати певну інформацію: якщо ми повинні порушити судову справу або виступати в якості відповідача у судовій справі або регулятивному провадженні між нами або вами або у зв’язку з нами або вами; або якщо ми вважаємо, що таке розкриття є необхідним для ідентифікації, зв’язку з будь-якою особою або порушення судової справи проти будь-якої особи, що порушила Умови користування одним з наших Сайтів або може завдати шкоди нашим правам або майну, іншим користувачам Сайтів, іншим особам, яким такі дії можуть завдати шкоди, або здійснити втручання у вищезазначене.

В деяких випадках інформація з заявки про прийняття на роботу може збиратися від нашого імені підрядниками-сторонніми адміністраторами, яким дозволено обробляти інформацію, яку ви надаєте, лише у цілях надання нам послуг.

Ми можемо запитати, чи бажаєте ви, щоб ми передали вашу інформацію стороннім третім особам, що не зазначені в тексті цієї Політики.

Доступ, цілісність, вибір та видалення

Якщо ми збираємо або використовуємо персональну інформацію, ми хочемо, щоб вона була надійною, точною, повною, актуальною та відповідала використанню за призначенням. Для досягнення цього ми надаємо особам можливість здійснювати доступ до їхніх даних та вимагати виправлення або видалення таких даних. В деяких випадках ми можемо обмежити задоволення вашої вимоги або відмовити у її задоволенні, якщо законодавство дозволяє нам це зробити або вимагає цього, або якщо ми не можемо у належний спосіб встановити вашу особу.

Якщо ви бажаєте здійснити доступ до персональної інформації, виправити її або вимагати її знищення чи видалити фото профілю, зайдіть до облікового запису або зв’яжіться з нами, як зазначено у цій Політиці конфіденційності.

Доступ та цілісність

Ви можете вимагати надання доступу до персональної інформації, звернувшись до нас, як зазначено у цій Політиці конфіденційності. У мірі, в якій це вимагається законодавством, ми надаємо обґрунтований доступ до персональної інформації про вас, яку ми маємо, у переносимому форматі.

Ми просимо вас зберігати актуальність персональної інформації та своєчасно вносити до неї зміни або повідомляти нас про необхідність внесення змін.

Деяка персональна інформація працівників може оновлюватися безпосередньо у Workday.

Для оновлення клієнтських побажань щодо електронних повідомлень про наші продукти, послуги, новини, інформаційні листи та звіти перейдіть до посилання про побажання, що розміщене в кожному електронному повідомленні.

Якщо ви вважаєте, що ми маємо персональну інформацію про вас, яка за контекстом є неточною, неповною, неактуальною або не відповідає використанню за призначенням, ви можете зв’язатися з нами та попросити виправити, оновити або видалити цю інформацію. Ми вживемо розумних заходів, що є відповідними до ситуації, для виправлення неточної та неповної інформації або видалення неактуальної або невідповідної інформації після отримання розумного підтвердження того, що ця інформація є неточною, неповною, неактуальною або не відповідає використанню за призначенням. У зв’язку з такими запитами ми будемо дотримуватися законодавчих вимог, якщо вони застосовні.

Ми залишаємо за собою право: (1) обґрунтовано запитати та отримати від вас інформацію, що підтверджує вашу особу; (2) запитати та отримати від вас інформацію, що необхідна для виправлення та оновлення інформації; (3) відмовити у задоволенні запитів та/або ігнорувати їх, якщо ми визначимо, що такі запити повторюються або в інший спосіб не мають добросовісної основи; та (4) не вживати подальших заходів щодо вашого запиту, якщо ви не надали обґрунтовано запитану інформацію, що описана в пунктах (1) або (2). Ми відповімо на ваш запит вчасно.

Для даних відділу кадрів

Ми зберігаємо персональну інформацію працівників та заявників упродовж строку, що потрібен для дотримання наших правових обов’язків, вирішення суперечок та забезпечення виконання угод.

Вибір

У більшості випадків ми повинні використовувати персональну інформацію для спілкування з вами та обробки операцій або вказівок. В інших відносинах ви маєте вибір щодо того, як ми використовуємо вашу інформацію, чи спілкуємося ми з вами, та, якщо ми спілкуємося з вами, у якій формі відбувається таке спілкування. Ви можете заперечити проти використання та розкриття нами вашої персональної інформації, звернувшись до нас, як зазначено в цій Політиці.

Якщо ви не бажаєте продовження використання персональної інформації у наших внутрішніх ділових цілях, або бажаєте скасувати попередню згоду, ви можете відправити запит щодо припинення таких дії з нашого боку (відмовитися), звернувшись до нас, як зазначено в цій Політиці. Ми задовольнимо запит про відмову, якщо це вимагається законодавством, та у багатьох випадках, навіть якщо це не вимагається законодавством. Ми не можемо задовольнити запит, якщо існує потреба у подальшому використанні персональної інформації, наприклад, якщо законодавство зобов’язує нас використовувати вашу персональну інформацію у цілях судового провадження або розслідування чи в інших юридичних або господарських цілях. Нам також може бути необхідно зберігати зібрану нами інформацію про вас лише для внутрішнього використання, наприклад, для статистичного аналізу та дотримання норм, у мірі, що дозволена законодавством.

Зазвичай ми надсилаємо рекламні електронні або текстові повідомлення лише з вашої згоди (підписки). Ви можете припинити отримання рекламних електронних повідомлень від нас, дотримуючись інструкцій, що надані в зв’язку з такими повідомленнями, в тому числі в нижньому колонтитулі отриманого вами електронного повідомлення, або звернувшись до нашого фахівця, який є відповідальним за захист даних, за адресою privacyservices@mii.com

В деяких країнах, якщо ви є працівником клієнта та використовуєте наші продукти та/або послуги у процесі роботи, ми можемо надсилати вам незапитувану рекламу електронною поштою, якщо ваш роботодавець дав згоду на отримання вами електронних повідомлень від нас, або якщо ваш роботодавець дозволив нам зв’язатися з вами напряму та отримати вашу згоду на отримання реклами.

Якщо це дозволено законодавством, ми можемо надсилати вам поштою незапитувані пропозиції або інформацію про продукцію, яка, на нашу думку, може вас зацікавити. Ви можете відмовитися від такої рекламної розсилки, звернувшись до нашого фахівця, який є відповідальним за захист даних, як викладено у цій Політиці конфіденційності. Рекламні листи можуть містити інструкції щодо відмови від підписки, і ви також можете припинити отримувати рекламні листи, виконавши ці інструкції.

Ви також можете відмовитися від отримання рекламних електронних або поштових повідомлень від нас, звернувшись до нашого фахівця, який є відповідальним за захист даних. Надайте контактні дані, щоб фахівець, який відповідає за захист даних, міг встановити вашу особу та виконати запит. Якщо ви відмовилися від отримання рекламних повідомлень від нас, ми задовольнимо ваш запит. Однак ми продовжимо надсилати повідомлення про продукт або послугу для виконання нашої угоди з вами.

Видалення

Зазвичай ми зберігаємо персональну інформацію протягом періоду, що є необхідним для досягнення цілей, викладених у цій Політиці, окрім випадків, коли законодавство вимагає або дозволяє довший період зберігання. Будь-яка біометрична або аналогічна інформація, що була зібрана нами, за наявності такої, видаляється не пізніше, ніж через рік від дати завершення терміну дії мети збору даних, окрім випадків, коли законодавством вимагається інший період.

Деякі користувачі можуть мати право надати запит про видалення їхньої персональної інформації. Усі запити про видалення повинні направлятися фахівцю, який відповідає за захист даних. Ми також можемо прийняти рішення про видалення ваших даних, якщо ми вважаємо їх неповними, неточними, або що продовження їх використання та зберігання суперечить нашим обов’язкам перед іншими особами та третіми особами. Коли ми видалимо персональну інформацію, її буде прибрано з нашої активної бази даних, але вона може залишитися в архівах, якщо видалення є недоцільним або неможливим. На додаток, ми можемо зберігати персональну інформацію, якщо це необхідно для дотримання наших правових обов’язків, вирішення суперечок та/або забезпечення виконання будь-яких наших угод.

Як ми захищаємо персональну інформацію

Безпека вашої персональної інформації важлива для нас.

Ми дотримуємося загальноприйнятих стандартів безпеки, беручи до уваги відносні ризики та характер персональної інформації для того, щоб використовувати розумні та доцільні фізичні, технічні та адміністративні заходи для захисту від втрати, зловживання, підробки або несанкціонованого доступу, зміни, знищення або розголошення, як всередині компанії, так і з боку сторонніх осіб.

На жаль, за будь-якої передачі в Інтернет завжди існує елемент ризику, що пов’язаний з наданням персональної інформації. Якщо законодавство вимагає, щоб ми повідомляли вас про порушення конфіденційності вашої персональної інформації, ми можемо здійснювати таке повідомлення за допомогою електронних засобів, письмово або по телефону, якщо це дозволяється законодавством.

Ви відповідаєте за підтримання секретності паролів та інформації про обліковий запис. Зверніть увагу на те, що ми ніколи не попросимо вас надати пароль у незапитуваному телефонному дзвінку або електронному листі.

Як з нами зв’язатися

Якщо у вас є питання, міркування або запити щодо нашої Політики конфіденційності або збору чи використання вашої персональної інформації, ви можете зв’язатися з нами:

надіславши листа за поштовою адресою:

Фахівець, що є відповідальним за захист даних
MiTek House
Grazebrook Industrial Park
Peartree Lane
Dudley
West Midlands
DY2 0XW
United Kingdom

надіславши листа на адресу електронної пошти: privacyservices@mii.com

Якщо у вас є невирішене питання щодо конфіденційності або персональної інформації, яке ми не задовільнили, зв’яжіться з нашим стороннім постачальником послуг вирішення суперечок у США (безкоштовно): https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Працівники повинні дотримуватися таких процедур:

Якщо ви не задоволені нашою відповіддю та знаходитеся в Європейському Союзі, ви можете мати право подати скаргу до місцевого органу захисту даних.
Якщо у вас є питання, міркування або запити щодо нашої Політики конфіденційності або збору чи використання вашої персональної інформації, ви можете зв’язатися з нами:

Процес розгляду питань конфіденційності для даних відділу кадрів

Відповідно до Принципів Privacy Shield (угоди про правила передачі персональних даних між ЄС та США), ми зобов’язані забезпечити розслідування та вирішення ваших питань стосовно Персональної інформації. З цієї причини ми розробили процес розгляду питань конфіденційності. Ми маємо намір вирішувати усі питання, що пов’язані з вашою конфіденційністю та нашими принципами у сфері конфіденційності, за допомогою цього процесу.

МіТек закликає до вільного та відкритого спілкування між працівниками, відділом кадрів та іншим керівним персоналом. Працівники МіТек зобов’язані повідомляти про будь-які та всі проблемні питання, що пов’язані з конфіденційністю даних або поведінкою, яку вони вважають недоречним використанням Персональної інформації. Більшість випадків можуть бути ефективно вирішені з мінімальною шкодою, якщо про них повідомляється оперативно. Наступний процес застосовуватиметься для суперечок або скарг працівників щодо використання Персональної інформації.

  • Працівники, що мають питання про використання Персональної інформації МіТек або можливе порушення конфіденційності даних, повинні повідомити представника їхнього керівника. Якщо такий працівник є членом Європейської виробничої ради або союзу, він/вона повинен(на) дотримуватись визначеного процесу розгляду скарг. Якщо працівник вважає, що обговорення випадку з керівником буде недоречним, або якщо керівник є об’єктом скарги, працівник може повідомити про таку подію/коментар(і) представника відділу кадрів або будь-якого іншого члена керівництва. Працівники заохочуються до використання Політики відкритих дверей МіТек. Ми також маємо гарячу лінію з питань етики та дотримання норм для більш серйозних проблем: безкоштовний номер 800-261-8651 або адреса: www.brk-hotline.com.
  • Керівник, якому стає відомо про порушення конфіденційності даних або скаргу про поведінку, що може являти собою невідповідне використання Персональної інформації, негайно повідомить фахівця, який є відповідальним за захист даних, за адресою: privacyservices@mii.com. Невиконання цього може призвести до дисциплінарного покарання аж до звільнення.
  • Заявник, який вважає, що він спостерігав невідповідне використання Персональної інформації або постраждав від порушення конфіденційності даних, повинен негайно повідомити фахівця, який є відповідальним за захист даних, за адресою: privacyservices@mii.com. Скарга повинна бути максимально конкретною та загалом містити імена задіяних осіб та свідків.

Повідомлення та скарги про невідповідне використання Персональної інформації оперативно розслідуватимуться в об’єктивний та неупереджений спосіб. МіТек за можливості проведе розслідування конфіденційно. Розкриття інформації щодо таких питань здійснюватиметься на основі службової необхідності відповідно до прав задіяних осіб та обов’язку МіТек провести розслідування. Якщо МіТек визначить, що незаконне використання Персональної інформації мало місце, вона вживатиме оперативних корегуючих заходів згідно із застосовним законодавством.

Працівник, який вважає, що до нього застосовуються відповідні заходи, повинен оперативно зв’язатися з представником відділу кадрів, керівником або іншим членом керівництва МіТек для оперативного та докладного розгляду проблем. Працівник, який здійснює незаконні відповідні заходи, підлягає дисциплінарному покаранню аж до звільнення.
Запити від місцевих органів захисту даних, виробничих рад та звіти Міністерства торгівлі США, а також скарги, що отримані від місцевих органів захисту даних, виробничих рад та Міністерства торгівлі або будь-якого місцевого, регіонального або федерального органу, повинні негайно направлятися фахівцю, який є відповідальним за захист даних, на адресу: privacyservices@mii.com.
У кожному з вищезазначених випадків ми відповімо протягом 45 (сорока п’яти) днів після отримання повідомлення і вживемо усіх зусиль для вирішення ваших проблем.

Працівники в ЄС мають право зв’язатися з місцевим органом захисту даних, якщо наша процедура не дозволяє вирішити проблему, або якщо ви бажаєте скористуватися незалежними механізмами вирішення. Щоб знайти ОЗД у вашій юрисдикції, відвідайте сайт http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index.

Передача в інші країни

Ми можемо зберігати та обробляти персональну інформацію у системах, що розташовані поза країною вашого проживання. Ми також можемо передавати персональну інформацію до країн, що можуть не гарантувати такий самий рівень захисту персональної інформації, як у місці вашого проживання. Надаючи нам персональну інформацію, ви погоджуєтеся на таку передачу.

Однак, незважаючи на передачу або місце зберігання та обробки, наші процедури та засоби контролю для захисту персональної інформації відповідають принципам, що викладені в цій Політиці, та вимогам застосовного законодавства в області захисту/конфіденційності даних.

Наша Політика конфіденційності Privacy Shield застосовується до обробки в США персональної інформації осіб, що проживають в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ) та Швейцарії. ЇЇ можна знайти тут. Якщо така Політика конфіденційності Privacy Shield застосовується до вашої персональної інформації, стосовно такої персональної інформації умови Політики конфіденційності Privacy Shield мають переважну силу над спірними умовами цієї Політики конфіденційності.

Сторонні додатки та сайти

Зверніть увагу на те, що наші Сайти та продукція можуть містити посилання на сайти, якими керують інші особи, принципи конфіденційності яких відрізняються від наших. Ця Політика конфіденційності не застосовується до інформації, що збирається у вас через такі посилання, або що ви можете надавати на сайтах, на які ви заходите за допомогою таких посилань. Ми не відповідаємо за контент або принципи конфіденційності сайтів, на які посилаються Сайти, або інших сайтів, що не визначаються та не розробляються нами. Ми закликаємо користуватися здоровим глуздом та ознайомлюватися з принципами конфіденційності кожного сайту, який ви бажаєте відвідати, перед наданням персональної інформації.

Файли cookie та прозорі gif-файли

Файли cookie

«Файл cookie» — це невеликий текстовий файл, що надсилається на ваш пристрій, який використовується для збереження обмеженого обсягу інформації про використання вами продукту або сайту.

Ми та наші постачальники послуг та довірені партнери використовують файли cookie та аналогічні технології для того, щоб забезпечити вас певними функціями, наприклад, надати доступ до безпечних областей входу та позбавлення необхідності повторного вводу інформації до форм продукту або сайту. Ми також можемо використовувати файли cookie або аналогічні технології для персоналізації нашого продукту або контенту сайту або підвищення безпеки та покращення взаємодії з користувачем, наприклад для аналізу трафіку на Сайті, такого як загальна кількість відвідувачів сторінок Сайту, для здійснення вдосконалень та збору демографічної інформації про нашу базу користувачів в цілому.

Ми можемо використовувати аналітичні інструменти, що надаються Google, Inc. (“Google”) або іншими аналогічними постачальниками. Аналітичні інструменти обслуговують файли cookie через наші продукти або сайт та збирають узагальнені дані про користування користувачами та відвідувачами продуктом або сайтом. Зібрані дані дозволяють нам зрозуміти узагальнені дії користувача або відвідувача і те, як ми можемо покращити пропозиції нашого продукту або сайту. Такі дані збираються та використовуються лише на узагальненій основі та не використовуються для встановлення особи окремого користувача або відвідувача.

Ми також можемо використовувати інструменти автоматизації маркетингу, що пропонують треті особи (конкретна інформація про компанію може надаватися на запит). Такі компанії використовують файли cookie для складання профілю інтересів та діяльності користувача або відвідувача. Ми використовуємо дані, що зібрані з таких файлів cookie для надання користувачам або відвідувачам інформації, нових позицій та реклами, налаштованої згідно з їхніми конкретними потребами та вимогами.

Ви можете контролювати використання файлів cookie на рівні особистого браузера, однак у разі відключення файлів cookie можливість користування певними функціями наших Сайтів або послуг може бути обмежена. Для управління файлами flash-cookies натисніть тут.

Користуючись нашими продуктами та сайтами, ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо розміщувати ці типи файлів cookie на вашому пристрої.

Наразі ми не визнаємо автоматичні сигнали браузера щодо механізмів відстеження, що можуть включати вказівки «не відстежувати».

Прозорі gif-файли

Електронні листи та рекламні повідомлення клієнтам та іншим третім особам можуть також містити «прозорі» gif-файли для відстеження результатів рекламної кампанії, що проведена за допомогою електронної пошти.

Ви маєте право відмовитися від файлів cookie або gif-файлів, що надаються через наші продукти або сайти, або вимкнути їх, проте, у разі такої відмови ви можете втратити доступ до деяких функцій.

Ви можете вимкнути gif-файли в електронному листі та перейти до меню допомоги поштового клієнта для отримання додаткової інформації. Ви також можете вимкнути gif-файли у налаштуваннях браузера. Оскільки способи, в які ви можете зробити це, відрізняються залежно від браузера, ми рекомендуємо скористатися меню допомоги вашого браузера для отримання додаткової інформації.

Зверніть увагу на те, що у разі нездійснення налаштування браузера та електронної скриньки на вимкнення файлів cookie та прозорих gif-файлів, ви надаєте згоду на отримання таких файлів.

Відмова від реклами

Відмова від реклами

Ми співпрацюємо з однією або кількома третіми особами для відображення реклами на Сайтах та керуємо розміщенням реклами на інших сайтах. Наші сторонні партнери можуть використовувати файли cookie або аналогічні технології для надання клієнтам та іншим третім особам реклами відповідно до ваших переглядів та інтересів. Якщо ви бажаєте відмовитися від Інтернет-реклами, ви можете зробити це стосовно певних компаній, натиснувши тут (якщо ви знаходитеся в Європейському Союзі, натисніть тут).

Ви можете дізнатися більше про те, як відмовитися від отримання персоналізованої реклами на цьому браузері або пристрої від рекламодавців, що є учасниками Мережевої рекламної ініціативи (Network Advertising Initiative) або дотримуються «Принципів саморегулювання для поведінкової онлайн-реклами» (Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising) Альянсу цифрової реклами, у відповідних розділах на сайтах кожної з зазначених організацій.

Посилання на ці сайти:

Мережева рекламна ініціатива Вимкнення у браузері: https://www.networkadvertising.org/choices/

Альянс цифрової реклами: Вимкнення у браузері: https://www.aboutads.info/choices/

Для Мережевої рекламної ініціативи та Альянсу цифрової реклами разом: Вимкнення у додатку: https://youradchoices.com/appchoices

Мобільний пристрій може містити функцію («Обмеження рекламного відстеження» на iOS або «Вимкнення заснованої на інтересах реклами» на Android), що дозволяє вимкнути отримання певної інформації, зібраної за допомогою додатків, що використовується для надання заснованої на інтересах реклами, або повідомити рекламні компанії, що надають рекламу на основі інтересів, про те, що ви заперечуєте проти відстеження. У разі відмови від персоналізованої реклами ви можете продовжувати бачити онлайн-рекламу на сервісах або нашу рекламу на інших сайтах.

Розкриття за законодавством штату Каліфорнія

Цей розділ застосовується до персональної інформації резидентів штату Каліфорнія (США), що регулюється каліфорнійським законодавством, зокрема Закон про захист персональних даних користувачів штату Каліфорнія (“CCPA”).

Зміни у політиці

Ми можемо оновлювати цю Політику конфіденційності та відображати зміни у наших інформаційних практиках, технологіях та застосовному законодавстві. У разі внесення істотних змін ми намагаємося вчасно надати відповідне повідомлення, що відображається на нашій головній сторінці поряд із посиланням на Політику конфіденційності на момент вступу в силу таких змін і протягом розумного строку. Усі попередні версії втрачають силу. Незалежно від цього, ми закликаємо вас періодично переглядати цю сторінку, щоб отримувати останню інформацію про нашу практику забезпечення конфіденційності.

Додаток А: Розкриття інформації за законодавством штату Каліфорнія

Цивільний кодекс Каліфорнії, статті 1798.115(c), 1798.130(a)(5)(c), 1798.130(c) та 1798.140, зазначає, що компанії повинні розкривати дані про те, чи наступні категорії інформації збираються, передаються на розгляд або передаються для досягнення «ділових цілей» компанії згідно з визначенням цього терміну за каліфорнійським законодавством (або збиралися чи передавалися за останні 12 місяців). Ми не «продаємо» вашу персональну інформацію. Зверніть увагу на те, що у разі відзначення категорії це не обов’язково означає, що ми маємо інформацію такої категорії про вас. Наприклад, ми передаємо номери банківських рахунків у наших ділових цілях для здійснення оплати працівникам (наприклад, прямий переказ на рахунок), але ми не збираємо та не передаємо номери банківських рахунків осіб, які надсилають питання на сторінці Сайту «зв’язатися з нами».

Категорії персональної інформації, яку ми збираємо

Кому ми розкриваємо персональну інформацію у ділових цілях

Ідентифікатори — можуть включати справжнє ім’я та прізвище, поштову адресу, унікальний індивідуальний ідентифікатор, онлайн-ідентифікатор, адресу електронної пошти, назву облікового запису, номер соціального страхування, номер водійських прав, номер паспорту або інші аналогічні ідентифікатори.

• Рекламні мережі
• Афілійовані особи та дочірні компанії
Ділові партнери
• Постачальники послуг аналізу даних
• Продавці даних
• Урядові організації, якщо це необхідно для дотримання законодавства або попередження незаконної діяльності
• Провайдери інтернет-послуг
• Партнери із сумісного маркетингу
• Операційні системи та платформи
• Постачальники інших послуг
• Платіжні системи та фінансові установи
• Організації з надання професійних послуг, що можуть включати аудиторів та юридичні фірми
• Соціальні мережі

Додаткові категорії персональної інформації, описаної у законодавчому акті штату Каліфорнія про облік клієнтів (Цивільний кодекс Каліфорнії, § 1798.80(e) — можуть включати підпис, фізичні характеристики або опис, номер картки державної ідентифікації, номер страхового полісу, освіту, номер банківського рахунку, номер кредитної картки, номер дебетової картки, а також іншу фінансову інформацію, медичну інформацію та інформацію про медичне страхування.

Характеристики захищених класифікацій — можуть включати вік, стать, расу, етнічну приналежність, фізичні або розумові дефекти тощо.

Комерційна інформація — може включати інформацію про продукти та послуги, що придбані, отримані або розглянуті, або іншу історію та тенденції придбання або споживання.

Біометрична інформація

Інформація про активність у мережі Інтернет або інших електронних мережах — може включати історію браузера, історію пошуку та інформацію щодо взаємодії особи з Інтернет-сайтом, додатком або рекламою.

Дані геолокації

Аудіо-, електронна, візуальна, термальна, ольфакторна або аналогічна інформація

Інформація про професію або зайнятість

Висновки, зроблені на основі будь-якої вищезазначеної інформації